Historia

Serpent's aim perustettiin huhtikuussa 2013
Benjaminin ja Randy Rawn toimesta. 
Nämä kaksi rokkikukkoa olivat pyöritelleet musiikkiprojekteja jos jonkinmoisia, ja nyt tahtoivat yhdistää Benin vokalisoinninja Randyn kitaroinnin johonkin millä isketään kansalle jälleen usko rock 'n rolliin!

Valmiita biisejä oli kavereilla takataskut täynnä,
ja näistä ideoista tuotettiinkin bändin ensimmäinen EP vielä saman vuoden aikana ja joka lopullisesti julkaistaisiin huhtikuussa 2014.

Kappaleita esitettiin kokoonpanolla mies + mies ja kitara & kitara.
Mutta eihän jätkät tyytyneet akustiseen keikkailuun.
Pojat alkoivat kerätä lisää muusikonrenttuja bändin riveihin jotta saataisiin prokkis isompiin uomiin ja tässä missiossa ensimmäisenä tuli vastaan Joonas.
Nuori, komea ja taitava basisti
jonka enemmän kuin varma ote
tulisi takaamaan vankan perustan
koko bändin äänentuotolle.
 

Seuraavaksi kuvioihin tuli mukaan Jules
Pitkän linjan muusikko, lukemattomat studiotyöskentelytunnit, sadat soitetut keikat ympäri Suomenmaan eri kokoonpanoissa.
Ei nämä tällaiset kitarasankarit puussa kasva, joten mies oli taitojensa sekä kokemuksensa vuoksi erittäin tervetullut lisä orkesteriin.

Tässä kohtaa kaikeksi ikäväksi Randy Raw, toinen perustajajäsen, joutui homman vakavoitumisen edessä viheltämään pelin poikki omalta osaltaan jo alkutaipaleella, joten oli siis löydettävä kaveri täyttämään nämä randyn jättämät koon 65 saappaat.

Benjamin otti yhteyden Vincentiin.
Tämä kotokutoinen kitaristi oli jo aiemmin ilmaissut kiinnostuksensa bändiin ja haluavansa saada musiikista jotakin muuta kuin vain kivaa harrastusta kaverin kellarissa. Hän oli siis valmis sovittamaan Randyn perinnöksi jääneet bootsit jalkoihinsa.

Rumpaliksi valikoitu Mart
Julesin tavoin pitkään musiikin parissa pyörinyt kannuttaja toi tarpeelliset tahdit ja groovit, ja näin oltiin valmiita keikkalavoille!

2014 huhtikuussa EPn julkaisun myötä alettiin kiertää keikkalatoja ja -lavoja. Samaan aikaan alettiin studiossa työstää tulevaa pitkäsoittoa, materiaalia kun oli vaikka miten.

Piakkoin kuitenkin Mart muihin musisointikiireisiin vedoten jättäytyi kokoonpanosta pois, joten Benjamin hyppäsi rumpujen taakse muutaman keikan ajaksi.

Ei onneksi kauaakaan kun rumpujen taakse löydettiin Jokke.
Vuoden 2014 lopussa porukkaan liittynyt, tunnollisesti tonttinsa hoitava rumpalinjätti piti kapuloita kädessä seuraavat vuodenpäivät. Keikkailun ohella studiotyöskentelyn tuotoksena bändi julkaisi ensin kesäkuussa 2015 kolmen kappaleen sinkun nimeltään Mindblower, ja myöhemmin samana vuonna ilmestyi kokopitkä lätty Sleazy Kit.

2015 lopussa Jokken tiet erkani bändistä, ja jälleen oli jakkara tarjolla kätevälle käsiparille.
Alkuvuodesta 2016 myös Jules poistui bändistä isompiin projekteihin. Tässä kohtaa alettiin jo kysyä sinnikkyyttä, ja onneksi sitä oli vielä Ben, Jones ja Vincent täynnä. 2016 vuoden puolella tahti oli miesvajeen tähden hidasta ja S-A heitti akustista keikkaa yhden tuolla, toisen täällä, joskus Trio:na, joskus Duo:na...

Kesällä 2016 bändin pojat teki tuttavuutta Henkkaan, 
selvästi erittäin taitavaan, kokeneeseen ja monipuoliseen kitaristiin joka näki potentiaalin Serpent's Aimissa.
Henkka vahvisti bändiä ja alettiin hieroa kaverille biisejä selkärankaan Benjaminin jälleen toimittaen laulavan rumpalin virkaa. Jengi oli äärimmäisen nälkäinen keikoille!

Nyt 2016 lokakuussa, kolme vuotta perustamisen jälkeen, useita kymmeniä keikkoja myöhemmin, takaiskuista vahvistuneena Serpent's Aim on valmis rundaamaan taas pitkin latoja ja lavoja, toivoen jälleen tavoittavansa monet uudet kasvot ja korvat!!!